Kdo je

LUIS  AGUADO SAEZ

Luis pracoval jako šéfkuchař v hotelové kuchyni 15 let. Staral se o plynulý chod přípravy jídel pro 450 hostů. Každý večer připravoval menu pro následující den. Dokáže vařit španělskou, mexickou, středomořskou, asijskou a americkou kuchyni. Jeho paella, burgery, tapas, quesadillas, tacos, mořské ryby připravené tradičním způsobem i vše ostatní způsobí explozi exotických chutí ve vašich ústech. Luis miluje svou práci, miluje lidi a miluje, když vidí spokojené výrazy na tvářích svých hostů, za což je odměňuje obrovským srdečným úsměvem.

Španělská kuchyně

Udělá z Vaší akce 
událost

Rád vám připravím paellu, kde si můžete vybrat z mnoha druhů. Například paellu de carne, paella de marisco, paella negra, paella ciega... Také z mé kuchyně můžete ochutnat krevety na česneku, mořské ryby dle tradičních mallorských receptur, žampiony v česneku a petrželi, brambory brava nebo brambory aliol, masové koule v rajčatové, omáčce a mnoho dalších specialit plných pravých španělských chutí. Buďte originální a přizvěte si mě na vaší terasu, kde vám vše čerstvě uvařím před zraky vás i vašich hostů.